Η εταιρεία Παπαδόπουλος Αθανάσιος και Σία Ε.Ε. με το διακριτικό τίτλο ScooterDeus και το ηλεκτρονικό κατάστημα scooterdeus.gr, είναι η φυσική εξέλιξη της παλαιότερης scootermania και του Θανάση (Θάνου) Παπαδόπουλου που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ για σκούτερ για πάνω από 12 χρόνια ενώ έχει υπάρξει ενεργό μέλος σε πολλές Λέσχες σκούτερ στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Vespa Club of Athens.

Η εταιρεία ScooterDeus, έχει σαν κύριο μέλημά της, την εξυπηρέτηση των πελατών της ώστε να βρούν τα καταλληλότερα ανταλλακτικά και αξεσουάρ για το καθημερινό τους σκούτερ ή το project αναπαλαίωσης/ανακατασκευής που έχουν 'στα σκαριά'. Με πολλές εναλλακτικές για κάθε περίπτωση, με ποικιλία σε ποιότητες και τιμές και με δυνατότητα παροχής κατάλληλων συμβουλών, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με το ύφος, το budget και την τελική εικόνα που θέλετε να έχει το σκούτερ σας.

Επειδή ένα e-shop δεν σταματάει ποτέ να εμπλουτίζεται με νέα είδη, νέες κατηγορίες και νέα μοντέλα σκούτερ, για ό,τι απορία και να έχετε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας από το σύνδεσμο 'Επικοινωνία'.